Generelt

Skjærgårdscruise – Split-Split – Captain Bota – 2022

SPLIT – BOL – HVAR – MLJET – DUBROVNIK – KORČULA – MAKARSKA – PUČIŠĆA – SPLIT

Avganger: 21.05.2022 – 04.06.2022 – 11.06.2022 – 18.06.2022 – 25.06.2022 – 02.07.2022 – 09.07.2022 – 23.07.2022 – 30.07.2022 – 06.08.2022 – 20.08.2022 – 27.08.2022 – 03.09.2022 – 10.09.2022

Pris per person/per uke fra: 10.400,-kr

Elegance Cruise er et ekstravagant cruise, nøye forberedt i alle detaljer for å møte høye personlige krav. Intensjon er å vise skjønnheten på våre øyer, tusen år gamle byer og deres rike historie, for å presentere vår livsstil og arv som vi vil bevare og gi videre til de neste generasjonene, akkurat som våre forfedre gjorde. Luksuriøs atmosfære, eksklusiv yacht med sine storslåtte og overbevisende linjer, overlegen konstruksjon og omfattende fasiliteter for gjestene. MS Captain Bota er en ny motorbåt som er større enn andre i størrelse, 40,60 x 8,10 meter, fullt aircondition, romslige en-suite kabiner med dobbeltseng eller enkeltsenger og eleganse design. 

Reiseplanen er nøye forberedt for å gi deg nok tid til å oppleve dagens historie, tilstrekkelig tid til å gjennomføre dine egne utforskninger av middelalderbyer på sør-dalmatiske øyer, samt på fastlandet og å ha nok tid til å slappe av og bade i det krystallklare turkise havet. I løpet av dette ukes cruiset vil du kunne få en spennende opplevelse av kroatiske livsstil, dens fortid blandet med nåtiden. Ny båt med romslige luftkondisjonerte lugarer, en komfortabel salong med salongbar som er «bred fra side til side», utendørs dekket sittegruppe, samt solrik dekk og Elegance Rooftop Jacuzzi sammen med nøye utvalgte og erfarne seks medlemmer mannskap og vår cruise manager vil gjøre ditt cruise uforglemmelig.

Livet ombord

Vi cruiser fra øy til øy, nyt turen fra sol dekket i en solseng eller fra boblebadet. Vi stopper på veien i en privat bukt hvor vi bader fra båten før vi får servert en 3 retters velsmakende lunsj fra våre egne kokker ombord. Når vi legger til kai blir vi der til neste morgen, du får mulighet til å gå av og på båten slik du selv ønsker. Opplev lokale restauranter, bli med på guidede omvisninger eller bare slapp av i en godstol ombord og nyt utsikten.

Typisk dag

Etterfulgt av frokost setter vi kurs mot Dubrovnik, langs Mljet og Elaphiti øyene. Her stopper vi for å bade og lunsj blir servert ombord. Utover dagen ankommer vi Dubrovnik, her møter vi vår engelsktalende guide og Coach på bryggen. Du blir tatt med på en panoramisk kjøretur med mulighet for å ta bilder ved et av utsiktspunktene. Denne berømte byen er på listen UNESCO`s World Heritage Site. Guiden vil ta deg med på de interessante punktene denne byen har å tilby. Etter omvisningen får du mulighet til å utforske Dubrovnik på egenhånd. Spaser på den berømte bymuren, eller ta den elektriske taubanen opp til fjellet Srd med sine 360 graders utsikt.

Lugarene

På Capetan Bota finnes det 18 kabiner med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lugarene er romslig og har garderobeplass, lite arbeidsbord, oppbevaring under sengen og et moderne bad med toalett og dusj.

Lugarene er utstyrt med aircondition, tv, radio, hårføner og hygieneartikler. Alle lugarene er lydtett og brannsikker.

Båten har ekstra stor bade plattform, 2 stiger med håndtak for enkel tilgang til vannet og to utendørs dusjer og offentlige toaletter. Baderomshåndklær vil bli endret annenhver dag mens passasjerene kan leie badehåndklær på båten. Sengetøy vil bli skiftet midt i uken også, mens det blir daglig rengjøring av kabinen.  På høydekket er et solterrasse som dekker 250 m 2 med solsenger for alle passasjerer. Gjerdet er 110 centimeter høyt for passasjerens sikkerhet. Dette er den beste delen av båten for de som liker å sole seg mens en del av et solterrasse er skyggelagt for kundenes komfort.

For fullt program, avreise datoer og priser ta kontakt.

 

 

Inkludert:

Engelsktalende cruise manager

6 x  mannskap

7 netter

Fersk frukt daglig

Velkomstmiddag med 3 retter

Daglig frokost buffet

6 x lunsj med 3 retter

Engelsktalende guide til Hvar, Korcula, Split og Dubrovnik

trådløst hodesett

Håndkler byttet annen hver dag, sengetøy 1 gang i uken

Daglig kabin rengjøring

Boblebad på taket

 

Ikke Inkludert:

Turistskatt 25 euro per person/per uke

Inngang til Mlijet Nasjonal Park

Privat transfer

Valgfri utflukt til Krka Nasjonalpark