Generelt

SPLENDID ENVEIS CRUISE DUBROVNIK-SPLIT 2022

DUBROVNIK – NATIONAL PARK  MLJET – KORČULA – VIS – BIŠEVO BLUE CAVE – HVAR – BOL – PUČIŠĆA – OMIŠ – SPLIT

Avganger: 07.05.2022 – 21.05.2022 – 04.06.2022 – 18.06.2022 – 02.07.2022 – 16.07.2022 – 30.07.2022 – 13.08.2022 – 27.08.2022 – 24.09.2022-08.10.2022

Priser per person/uke fra: 9.400,- kr

 

Øyhopping cruise fra Dubrovnik med Splendid er en rimelig måte å nyte komforten ombord på et moderne cruiseskip.

Lansert i 2014, har Splendid sine egne individuelle funksjoner og egen sjarm, noe som gjenspeiler familien som eier og driver den. Dette cruise vil avsløre skjønnheten i våre øyer og tusen år gamle byer med sin rike historie, sammen med vår livsstil og arv som vi ønsker å gi videre til kommende generasjoner. Vår nøye forberedte reiserute vil gi deg nok tid til å oppleve historiske steder å dine utforske av gamle byer som ligger på sør-dalmatiske øyer og fastlandet på egenhånd, og gir deg nok tid til å slappe av og ta en svømmetur. Under dette ukes cruiset vil du kunne få en spennende opplevelse av den kroatiske livsstilen, dens fortid blandet med nåtiden. «M / S Splendid» har romslige luftkondisjonerte kabiner, en komfortabel salong, salongbar, et utendørs dekk med  sittegrupper samt et solrikt dekk med nytt takbobletak. Skipets nøye utvalgte og erfarne mannskap og cruise manager vil gjøre ditt cruise uforglemmelig.

Livet ombord

Vi cruiser fra øy til øy, nyt turen fra soldekket i en solseng eller fra boblebadet. Vi stopper på veien i en privat bukt hvor vi bader fra båten før en velsmakende 3 retters lunsj blir servert av våre egne kokker. Når vi legger til kai blir vi der til neste morgen, du får mulighet til å gå av og på båten slik du selv ønsker. Opplev lokale restauranter, bli med på guidede omvisninger eller bare slapp av i en godstol ombord på båten.

Lugarene

På Splendid finnes det 18 lugarer med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lugarene er romslig og har garderobeplass, lite arbeidsbord, oppbevaring under seng og et moderne bad med toalett og dusj. Lugarene er utstyrt med aircondition, hårføner, hygieneartikler, radio og tv. Alle kabinene er lydtett og brannsikker, lugarene på hoveddekk og øvre dekk har 2 små vinduer.

På hoveddekket finner du en lounge og restaurant på 72 kvm, her kan du sitte i ro og fred å nyte en kaffe med gratis Wifi.  Utendørsområdet på dette dekket er 38 kvm og har mulighet for lukkes med vinduer ved dårlig vær, slik at du kan sitte ute til enhver tid.

På det øvre dekket finner du soldekket med solsenger i og utenfor solen samt et flott Jacuzzi.

For fullt program, avreisedatoer og pris ta kontakt!
Innkludert:
Engelsk talende guide Trådløst head sett
Engelsk talende cruise leder Håndklær byttet annen hver dag
7 netter Sengetøy byttet midt i uken
Fersk frukt daglig Daglig rengjøring av kabinen
3 retters velkomst middag 2x 0,5l vannflasker per dag per person
Frokost buffet WIFI
6 x 3 retters lunsjer Jacuzzi på sol dekket
City Tour Hvar, Korcula, Split og Dubrovnik
Ikke inkludert:
Turistskatt: 40 euro per person per uke betales om bord, kontant.
Inngang på Mljet Nasjonalpark ca 15 euro  per person, betales hvis du ønsker inngang
Privat transport kan organiseres etter ønske
Inngang på Bisevo Blue Cave 7 -15 euro per person