Generelt

Skjærgårdscruise Dubrovnik-Split Mama Marija 2022

Deluxe Enveis cruise- Fra Dubrovnik til  Split med M/S Mama Marija

DUBROVNIK – ŠIPANSKA LUKA ELLER SLANO – MLJET – KORČULA – VIS – BIŠEVO BLUE CAVE – HVAR – BOL – TROGIR – SPLIT

Avgang: 14.05.2022 – 11.06.2022 – 09.07.2022 – 06.08.2022 – 20.08.2022 – 17.09.2022 – 01.10.2022 – 15.10.2022

Priser fra: 12.500,- per person/ per uke

M / S Mama Marija er nå klar til å seile inn i 2020 med en stor suksess fra 2018 og 2019 sesongene og jomfrureisen bak henne. Hvis du leter etter det perfekte øyhopping cruise i Kroatia, velger du M / S Mama Marija fordi Hun tilbyr alt: luksus, sikkerhet, intimitet og spenning.  M / S Mama Marija alle funksjonene til luksusbåten, som vil tilfredsstille dine raffinerte cruiseforventninger. Men dette luksuriøse små cruiseskipet har mer enn bare flott utstyr, flotte kabiner, elegante dekk og alle andre fine tekniske detaljer. Rask og allsidig, hun tar deg der de større fartøyene ikke kan gå, fra historiske byer til bortgjemte strender. Hennes veldig spesielle sør Adriaterhavet cruise reiserute inkluderer blant annet et besøk til spektakulære Biševo Cave som bare må oppleves.

Livet ombord

Vi cruiser fra øy til øy, nyt turen fra soldekket i en solseng eller fra boblebadet. Vi stopper på veien i en privat bukt hvor vi bader fra båten før vi får en velsmakende 3 retters lunsj servert av våre egne kokker. Når vi legger til kai blir vi der til neste morgen, du får mulighet til å gå av og på båten slik du selv ønsker. opplev lokale restauranter, bli med på guidede omvisninger eller bare nyt utsikten fra en godstol ombord på båten.

Typisk dag

HVAR- BISEVO BLUE CAVE- VIS Etter frokost setter vi kurs mot øya Bisevo og dens blå grotte, en av de mest kjente attraksjonene i hele Adriaterhavet. Den blå grotten er en sjøgrotte som kun kan nås med robåt. Solstråler som trenger gjennom reflekterer den hvite bunnen og gir en magisk blå/sølv effekt. Med lunsj servert ombord og et svømmestopp mot den populære Mama Mia øya Vis, en unik øy, kjent for sin viktige militære rolle i århundre. Vis ble spart for turisme og har uberørte strender, økologisk vekst og tradisjonell arkitektur. Nyt ettermiddagen, utforsk byen i Vis og de steinbelagte gatene og strendene.

Lugarene

På Mama Marija finnes det 18 kabiner med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lugarene er romslig og har garderobeplass, lite arbeidsbord, oppbevaring under seng og et moderne bad med toalett og dusj. Lugarene er utstyrt med aircondition, tv, radio, hårføner og hygieneartikler.

Med side 47 meter og 8,7 meter bredde tilbyr Mama Marija alt du måtte trenge for å nyte dette cruiset til det fulle.

Mama Marija har ekstra stor, fullt klimatisert salong-restaurant på øverste dekk med separat bar og salong, storskjerm LCD-TV, hjørnebord for frokostbuffé, trådløst internett, høyttalere og lydsystem for kunngjøringer fra kaptein eller cruise manager , vakre store vinduer for fullstendig passasjer tilfredshet.

Utendørs fullt overbygd terrasse med sittegruppe, bord og stoler som kan lukkes med avtagbare plastvinduer (ved vind) som vanligvis er åpne for en fantastisk «havutsikt». Skipet har stor bade plattform, 2 stiger med håndtak for enkel tilgang til vannet og to utendørs dusjer og offentlige toaletter. På høydekket er et solterrasse som dekker 390 m2 med solsenger for passasjerer, mens en del av solterrassen er skyggelagt for kundenes komfort. Her kan du nyte vår Elegance Rooftop Jacuzzi designet for å sikre et uforglemmelig cruise.

For fullt program, avreise datoer og pris ta kontakt.

 

 

Inkludert:

Profesjonell Engelsktalende guide

Engelsktalende cruise manager

7 mannskap

7 overnattinger

Fersk frukt daglig

Velkomstmiddag med 3 retter

Trådløst hodesett til guidede turer

Frokostbuffet

Håndklær byttes annen hver dag & sengetøy midt i uken

5 x lunsj med 3 retter + 1 middag midt i uken

Kapteinens middag med live musikk

Daglig rengjøring av kabinen

WIFI

Vin/Øl/Kaffe etter middag

Ettermiddagste med kake/kjeks

Boblebad på taket

2 x 0,5 l vann daglig per person

Ikke Inkludert:

Turist skatt: 40 euro per person/per uke

Inngang til Miljet Nasjonalpark