Generelt

Skjærgårdscruise Dubrovnik-Split «Summer»  2022

Deluxe Enveis cruise- Fra Dubrovnik til  Split med M/S Summer 

DUBROVNIK – NATIONAL PARK MLJET – KORČULA – VIS – BIŠEVO BLUE CAVE – HVAR – BOL – PUČIŠĆA – OMIŠ – SPLIT

Avgang: 14.05.2022 – 28.05.2022 – 23.07.2022 – 01.10.2022

Priser fra: 10.500,- per person/ per uke

M / S SUMMER  er nå klar til å seile inn i 2020 med en stor suksess fra 2019 sesongen og jomfrureisen bak henne.

Oppdag sjarmerende Kroatia og kystlinjen med helt nye De lux yacht Summer. 

Båten hadde sin første jomfrutur juli 2019. 

Utforsk flere destinasjoner, fiskelandsbyer, små koselige restauranter på land hvor du kan nyte middelhavs menyer og nattliv. 

Intensjonen med dette cruiset er å vise vår livsstil og arv som vi har gitt videre til våre etterkommere som en gave. 

Programmet er nøye planlagt slik at du får nok tid til å utforske historie, middelaldrende byer, sightsee, gå på vinsmaking, nyte lokale restauranter- 

Gjennom et 7 netters cruise vil du få oppleve det kroatiske levesettet, fortid blandet med nåtid. 

Livet ombord

Vi cruiser fra øy til øy, nyt turen fra soldekket i en solseng eller fra boblebadet. Vi stopper på veien i en privat bukt hvor vi bader fra båten før vi får en velsmakende 3 retters lunsj servert av våre egne kokker. Når vi legger til kai blir vi der til neste morgen, du får mulighet til å gå av og på båten slik du selv ønsker. opplev lokale restauranter, bli med på guidede omvisninger eller bare nyt utsikten fra en godstol ombord på båten.

Typisk dag

HVAR- BISEVO BLUE CAVE- VIS Etter frokost setter vi kurs mot øya Bisevo og dens blå grotte, en av de mest kjente attraksjonene i hele Adriaterhavet. Den blå grotten er en sjøgrotte som kun kan nås med robåt. Solstråler som trenger gjennom reflekterer den hvite bunnen og gir en magisk blå/sølv effekt. Med lunsj servert ombord og et svømmestopp mot den populære Mama Mia øya Vis, en unik øy, kjent for sin viktige militære rolle i århundre. Vis ble spart for turisme og har uberørte strender, økologisk vekst og tradisjonell arkitektur. Nyt ettermiddagen, utforsk byen i Vis og de steinbelagte gatene og strendene.

Båten

MS SUMMER er 42,40 m lang og 8,0 meter bred, luxus yacht lignende skip som vil tilfredsstille forventningene til et slikt komfortabelt cruise langs den kroatiske kysten. Bygget til sesong 2019 med det nyeste utstyret som er å finne på markedet. 

Lukket video overvåkning, komplett navigasjonssystem, brannalarm, røykvarslere, moderne ikke røyke kabiner, dobbel eller tvilling kabiner utstyrt med A/C, safe, WI-FI, Sat TV, brannalarm, dusj, toalett, Hårføner, livvest, bagasjeoppbevaring under sengen, garderobeskap. 

 

Uteområdet med terrasse, sitte område, bord og stoler og mulighet for å lukke med plast vinduer dersom det er vind slik at du får nyte sjøutsikten. Båten er utstyrt med en plattform og 2 stiger med håndtak ved bading fra båten, utendørs dusj og toalett.

På det øvre dekket finner du soldekket som dekker 340 kvm med sol senger for passasjerene. Deler av soldekket er skyggebelagt for gjestenes komfort. Her kan du nyte boblebadet eller ligge i solsengen under cruiset ditt. 

 

For fullt program, avreise datoer og pris ta kontakt.

 

 

Inkludert:

Profesjonell Engelsktalende guide

Engelsktalende cruise manager

6 mannskap

7 overnattinger

Fersk frukt daglig

Velkomstmiddag med 3 retter

Trådløst hodesett til guidede turer (Dubrovnik, Korcula, Hvar, Split)

Frokostbuffet

Håndklær byttes annen hver dag & sengetøy midt i uken

6 x lunsj med 3 retter

Daglig rengjøring av kabinen

WIFI

2 x 0,5 l vann daglig per person

 

Ikke Inkludert:

Turist skatt: 40 euro per person/per uke

Inngang til Miljet Nasjonalpark