Generelt

Julen nærmer seg, dersom du har tenkt på en reise i julen kan et julemarked være det perfekte valget!

Med lyden av juleklang, lukten av julebakst og varm vin gi deg ordentlig julestemning. Zagreb har vunnet kåringen av årets julemarked 3 år på rad og har noe for alle og enhver.

Parken er forvandlet til en eventyrlig skøytebane, gatene er fylt med boder fulle av tradisjonell mat og gaveartikler, unike eventer og konserter og kunst er bare noe av det du kan oppleve.

Zagreb leverer en genuin og unik atmosfære som garantert vil få deg i julestemning.

Velkommen til advent i Zagreb!

 

Dag 1. Velkommen!

Ankomst Zagreb, transfer venter og tar deg med til ditt hotell. Etter du har sjekket inn og satt fra deg bagasjen, holdes det et lite velkomstmøte for litt praktisk informasjon om julemarkedet og hva du kan finne her.

Resten av dagen er satt av til fritid slik at du kan utforske markedet, bodene og de lokale produktene som varm vin og julebakst.

Har du lyst å oppleve magisk  vinteridyll på skøyter? med julemusikk i bakgrunnen. Eller kanskje du vil nyte en av de mange julekonsertene i hjerte av Zagreb med en kopp varm drikke.

 

Dag 2. Utforsk Julebyen Zagreb

Etter frokost gjør vi oss klar for en omvisning i byen med vår lokale guide. Du blir introdusert til byen, tradisjonene og kulturen før du vil får fritid til å utforske julebodene på egenhånd.

Vi samles igjen med gruppen for en vinsmaking av de lokale vinene i Zagreb.

Kvelden er fri.

 

Dag 3. Trocasan slottet.

Etter frokost og litt fritid ca kl 12:30 setter vi kurs mot “Tracosan” slottet.

Slottet befinner seg ca 1 time med bil unna sentrum. Et historisk monument, en kulturarv. Eiendommen består av et slott, en park og en skogs park med en innsjø. Slottet er i dag en av de få bygningene i Kroatia med sin bevarete arv, historisk nært knyttet til det arkitektoniske rammeverket. Retur til julemarkedet kl 17:00.

Kveld er satt til fritid, utforsk skøyteparken eller nyt et tradisjonelt Kroatisk måltid.

 

Dag 4. Avreise

Transfer tar oss med til flyplassen.

 

Inkludert:

 

  • 3 overnattinger på et historisk 4 * hotell i hjerte av Zagreb.
  • Frokost
  • Transfer t/r flyplass + utflukt.
  • Professional guide til hele turen.
  • Vinsmaking
  • Utflukt og inngang til Tracosan slottet.