Generelt

Å reise på tur sammen er en viktig sosial aktivitet for et firma, enten det er for kurs eller teambuilding.

Vi organiserer alle deler av turen for dere, og er med i planleggingen fra start til mål.

Flyreiser, lokal transport, innkvartering på hotell, konserter, private kokker, omvisinger og andre aktiviteter.

For firma kan det passe med strandliv og eller andre typer utflukter med fokus på opplevelser.

Vi har lang erfaring fra firmaturer til Kroatia, og gjør vårt ytterste for at dere skal få en minneverdig opplevelse for alle deltakere.

Ta kontakt med oss for en prat om mulighetene!

En firmatur til Kroatia kan inneholde blant annet dette.

 

Dag 1. Avreise fra Oslo lufthavn til Split

 

Vi starter med tidlig fly til Kroatia. Ved ankomst i Split venter bussen som skal frakte oss til Hotellet. Vi sjekker inn og setter fra oss bagasjen på rommet før det er satt av tid til faglig innhold på konferanserommet, her blir det også servert noe å bite i. Dere får litt egentid til å spasere i området og utforske på egenhånd før kvelden.

Om kvelden møtes vi utenfor hotellet hvor vi skal inn til gamlebyen for en felles middag på en av de lokale restaurantene.

 

Dag 2. Dagsutflukt med båt

I dag starter  vi dagen tidlig, vi skal på en heldagstur med båt til en av øyene utenfor Zadar. Ugljan er kjent som den grønne øyen, fylt med oliventrær, fiken og vingårder. Her får vi blant annet  servert lunsj på en av Ugljan`s flotteste restauranter langs strandlinjen i landsbygden Preko. Vi er tilbake på hotellet på kvelden og samles for en felles middag.

 

Dag 3. Kulinarisk reise i Zadar

I dag skal vi utforske og oppleve det Zadar og regionen har å by på. Vi starter med en busstur til Grad Nin hvor vi tar et lite fotostopp og strekker på beina.

 

Videre skal vi til gamlebyen i Zadar, her venter en lokal guide på oss, som skal ta oss med på en omvisning i byen samt en kulinarisk reise. Etter en liten historisk omvisning og en tur innom fabrikken til den mest kjente likøren i Kroatia “Maraschino” som vi selvsagt får smake.

Det blir så litt egentid til å kjøpe suvenirer og utforske byen på egenhånd før vi starter vår kulinariske reise. Vi skal vi innom 3 av de beste restaurantene i byen hvor vi får servert forrett, hovedrett og dessert med vin og forklaring som passer til retten.

 

Når vi er ferdig på vårt siste stopp blir vi værende her og får privat live musikk som vi kan kose oss til resten av kvelden.

 

Dag 4.

Vi starter dagen med tidlig med frokost på hotellet før avreise til Split.

 

Ta kontakt med oss for en prat om mulighetene for ditt firma.

Ugljan

UgljanUgljan den grønne øya. Ugljan er den nærmeste øya i Zadar-skjærgården, mellom Ugljan og byen Zadar er det kun delt med en kilometer lang kanal, og den er forbundet med mange båt linjer. Det kalles også den grønne øya, dekket av tett busk, furutrær, oliventrær og fiken samt vingårder og annen middelhavsvegetasjon som strekker seg Les mer

Biograd

Biograd    BIOGRAD NA MORU   VELKOMMEN til sentrum av Adriaterhavet, i denne kroatiske byen kan du hygge deg i vakre omgivelser og et perfekt klima.   Biograd er et populært reisemål som ligger i sentrum (hjertet) av Adriaterhavet i regionen Zadar. Biograd er omgitt av nasjonal- og naturparker, og har en lang og rik tradisjon for turisme. Stedets kulturelle muligheter, sportsfasiliteter Les mer

Zadar

Zadar  Byen Zadar ligger i den sentrale delen av det kroatiske Adriaterhavet mellom Split og Rijeka. Her kan du kombinere en by- og badeferie i sjarmerende omgivelser. Byen består av gammel og en ny del, hvor den gamle delen er bilfri og ligger ute på en halvøy som er forbundet til den nye delen med Les mer

Bol på øya Brac

Bol på øya Brac5 steder du MÅ se på Brac! Vidova Gora, det høyeste fjellet av alle øyene langs Adriaterhavskysten. (778 m.o.h.) Fantastisk utsikt til alle kanter, men ikke bare det. Vidova Goras opplevelsesrute gjenåpnet i 2009, etter grundig renovering. Denne ruten er perfekt for sykling og guidete turer. Dette beskyttede området er dekket av svartfuru, og med Les mer

Supetar på øya Brac

Supetar på øya BracLes mer