Generelt

SPLIT – TROGIR – BOL – HVAR – BIŠEVO BLUE CAVE – VIS – KORČULA – MLJET – ŠIPAN ISLAND – DUBROVNIK CITY WALLS

Avganger: 29.06.2019 – 13.07.2019 – 05.10.2019

 

Priser per person/ per uke fra 14.500,- kr

Priser fra 14.500,- kr per person/ per uke

I 2019 får vi et nytt tilskudd til cruise skipene! Dette luksuriøse skipet skal seile side ved side med Mama Marija cruiset.  

I sin innledende cruisesesong seiler Ambassador langs en spektakulær reiserute som dekker vakre øyer, tusen år gamle byer, historie og natur.

Mens du cruise Kroatia på dette splitter nye luksusskipet, får du smaken av denne regionens rike natur- og kulturarv, livsstil og sist men ikke minst – det tradisjonelle kjøkkenet. Vår cruise i Kroatia-pakken gir deg nok tid til å oppleve historie og kultur, samt å gjennomføre dine egne utforskninger av middelalderbyene i øya og fastlandet. Her får du nok tid til å svømme eller bare slappe av hvis du velger det.

Ambassador er en eksklusiv yacht, med storslåtte og overbevisende linjer, overlegen konstruksjon og omfattende fasiliteter for gjestene. Større enn andre skip,  Ambassador er 48 meter lang og 8,60 meter bred.  19 elegant designede, fullt airconditionerte, romslige kabiner med dobbeltseng eller enkeltsenger.
De offentlige områdene består av en bred og romslig loungebar, overbygd utendørs dekk med sittegrupper, solterrasse og tak boblebad. Nyt et uforglemmelig cruise på dette splitter nye skipet.

Våre dyktige og erfarne mannskap og vår cruise manager vil ta vare på dere under hele reisen, deres eneste oppgave er å gjøre Kroatias cruise uforglemmelig.

 

Livet ombord

Vi Cruiser fra øy til øy, nyt turen fra soldekket i en solseng eller fra boblebadet. Vi stopper på veien i en privat bukt hvor vi bader fra båten før en velsmakende 3 retters lunsj blir servert av våre egne kokker. Når vi legger til kai blir vi der til neste morgen, du får mulighet til å gå av og på båten slik du selv ønsker. Opplev lokale restauranter, bli med på guidede omvisninger eller bare slapp av i en godstol ombord på båten.

 

Lugarene:

På Ambassador finnes det 19 kabiner med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lugarene er romslig og har garderobeplass, lite bord, oppbevaring under seng og et moderne bad med toalett og dusj. Lugarene er utstyrt med aircondition, hårføner, hygieneartikler, radio og tv.

For hele programmet, datoer og pris  kontakt oss.

 

Inkludert: 

Engelsktalende cruise manager

7 mannskap

7 overnattinger

Fersk frukt daglig

3 retters  velkomst middag

Frokost buffet

6 x 3 retters lunsjer

Kapteinens middag

Ettermiddags te og kake

2 x 0,5 l vann daglig per person

Engelsktalende guide til Korcula, Dubrovnik, Hvar og Split

Inngang til Mljet Nasjonal Park, Bisevo Blue Cave/ Vis

Trådløst headsett til guidede omvisninger

Håndkler byttet annen hver dag og sengetøy en gang i uken

Daglig rengjøring av kabinen

WIFI

Boblebad på taket

Ikke inkludert: 

Turist skatt: ca 25 euro/ per uke

Privat transfer

Personlig forbruk

Reise og avbestillings forsikring