Generelt

4 Dagers seile eventyr:

IST – SAKARUN – TELAŠĆICA – SALI – KORNAT

DAG 1: ZADAR – MOLAT – IST

Vi starter dagen med avreise fra havnen I Zadar, og seiler gjennom kanalen I Zadar ved å passere øya Ugljan, kjent for sine grønne grotter og natur. Videre går seilturen mot Øya Molat, her vil det gjøres et stopp hvor vi besøker den lille fiskelandsbyen.

Ettermiddagen går videre til Ist hvor vi ankrer båten for natten.

DAG 2: IST – BOŽAVA – SAKARUN – VELI RAT

Vi starter tidlig seiling videre fra Ist til  Božava og Sakarun stranden. På vår vei vil vi besøke og passere kanalen Lagnici, hvor vi får mulighet til å besøke et skipsvrak. Skipperen vil gi historien bak denne mystiske havnen. Videre til Sakarun stranden, kjent for sin hvite sand og krystallklar sjø. Her vil dagen tilbringes med mulighet for bading og avslapping, før vi setter seil mot Veli Rat, som er vårt neste overnattings sted.

DAG 3: VELI RAT – TELAŠĆICA – SALI

Fra Veli Rat seiler vi mot Telašćica. Underveis vil vi passere grotten Brbišćica. Brbišćica bay har sin egen sjarm, med fjell av karbon formet for hundre millioner år siden. Seilingen videre til The Long Island cliff’s og et besøk innom Telašćica Nasjonal park. Telašćica bay er en av de største naturlige havner som består av 6 øyer, 25 grotter, 69 km lang kystlinje. Det mest kjente besøkspunktet av Telašćica nasjonalpark er Salt Lake Mir. Etter et bad I salt lake, besøker vi Sali, Her overnatter vi.

DAG 4: SALI – KORNATI-LOJENA

Fra Sali besøker vi og seiler rundt Kornati Nasjonalpark, Her får vi mulighet til å besøke øyen, kirkene og kulturelle historien, Seilturen går  videre til Devil`s cliffs og rundt Kornati før vi stopper på Øya Mana,Levranka g Lojena havn.

Tilbake til Zadar.

 

Pris: 23 000,- 

 

INKLUDERT I PRISEN:

4 dager seiling, mannskap, forsikring, VAT, drivstoff, fiske og dykke utstyr og inngang til nasjonalparkene.

IKKE INKLUDERT I PRISEN:

Mat, overnatting I leilighet.

INFORMASJON OM SEILBÅTEN

For denne 4 dagers turen brukes vanligvis Bavaria 37 eller lignende.Denne båten er  11,56 m lang og 3,67 m bred. Her finnes det 3 dobble kabiner, dusj og toalette  og et lite utstyrt kjøkken. Denne båten har en Volvo motor og max fart på 6 Nm per time. Båten er utstyrt med VHF radio, GPS, Radio, CD

Zadar

Zadar  Byen Zadar ligger i den sentrale delen av det kroatiske Adriaterhavet mellom Split og Rijeka. Her kan du kombinere en by- og badeferie i sjarmerende omgivelser. Byen består av gammel og en ny del, hvor den gamle delen er bilfri og ligger ute på en halvøy som er forbundet til den nye delen med Les mer