Bol på øya Brac

Bol på øya Brac

Ting å gjøre - generelt

5 steder du MÅ se på Brac!

Vidova Gora, det høyeste fjellet av alle øyene langs Adriaterhavskysten. (778 m.o.h.)

Fantastisk utsikt til alle kanter, men ikke bare det. Vidova Goras opplevelsesrute gjenåpnet i 2009, etter grundig renovering. Denne ruten er perfekt for sykling og guidete turer.
Dette beskyttede området er dekket av svartfuru, og med sin uberørte natur er Vidova Gora en destinasjon du ikke kan gå glipp av. Lokale bønder bruker området til dyrene sine, som beiter på gamlemåten. Denne tradisjonen bevarer landskapet samtidig som det skaper en fin og naturlig atmosfære, med ro og fred akkompagnert av nydelig fuglesang.

Vidova Gora er oppkalt etter den lille kirken på toppen, som bærer navnet St. Vid og ble bygget på 1300- eller 1400-tallet. Man kan fortsatt se restene av kirken på toppen av fjellet.

Vidova Gora

Fra toppen av Vidova Gora kan man se nedover de grønne vinmarkene og dalene på øyens vestside, og mot byen Bol og den berømte stranden Zlatni Rat (det gyldne horn).
Man kan ogå se over mot naboøyen Hvar, og like ut til Vis i sør, som er den ytterste av øyene i den kroatiske skjærgården.

Lenger sørøst ser man Peljesac, Korcula, Lastovo og til og med Mljet langt i sør.
På spesielt klare dager kan man til og med se toppen av Apennini-fjellene i Italia!

Man kommer seg til toppen av Vidova Gora på en rekke måter.
Med bil kan man kjøre helt til topps, eller man kan velge fottur fra byen Bol. Det er også mulig å kjøre offroad-løyper med firehjulstrekkere.

En av Europas flotteste strender – Zlatni Rat – Det Gyldne Horn

Zlatni Rat er et lite paradis. Den velkjente formasjonen brukes i magasiner og på nettsider over hele verden, med det gylne hornet som svinger seg ut fra fastlandet, ca 15 minutters spasertur fra Bol. Man kan også kjøre til stranden, og om sommeren går det et lite tog fra Bol sentrum ut til Zlatni Rat. Fra kaien i Bol går det også båter i skytteltrafikk om sommeren.
Den ca 500 meter lange tungen som strekker seg fra land, ble opprinnelig formet av singel som samlet seg rundt et undersjøisk rev.
Spissen på Zlatni Rat skifter også fasong etter som vind og strømforhold endrer seg. Dermed kan man oppleve det gylne hornet i en rekke ulike formasjoner i løpet av en sesong.

Zlatni Rat - Det Gyldne Horn

Området er beskyttet, og er spesielt populært blant surfere og kitere fra alle kanter av verden.
Som ved så mange strender i Kroatia, vokser det også mye furu ved Zlatni Rat. Store og små trær byr på kjærkommen skygge midt på sommeren når det er som varmest.
Under romatiden var Zlatni Rat en romersk havn, noe man fortsatt kan finne levninger av inne mellom de store furutrærne.

Blaca

Brač er kjent for sin naturlige skjønnhet, og Zlatni Rat er langt fra det eneste stedet verdt å besøke. Den ekte skjønnheten på Brač finner man kanskje mest av alt i den lille landsbyen Blaca – Pustinja Blaca på kroatisk. Blaca er et av mange kloster på øyen, og ligger på sørsiden av Brač.
Tidlig på 1600-tallet rømte to munker fra Tyrkia og fikk lov av lokale myndigheter å skjule seg i en hule Bol. De fikk bygget en kirke rundt hulen, og det fantastiske klosteret tok etter hvert form.
Blaca er nå et åpent museum, og huser bl.a. 8000 bøker, der mange er skrevet på Glagolittisk, som er det første slaviske skriftspråket.

Blaca Kroatia

Blaca Kroatia

Et sikkert kort er den guidede omvisningen der man får se en rekke unike gjenstander, blant annet unike malerier, rustninger, et 400 kilo tungt piano og et teleskop. Alle disse gjenstandene ble kjøpt i bytte for vin, oliven olje og honning som var fremstilt i klosteret, ble fraktet med båter fra Italia før de ble båret for hånd opp den bratte fjellsiden.
Det er lett å komme seg til klosteret i Blaca. Med bil kan man kjøre til Dragovoda og spasere resten av stykket, som tar en drøy halvtime. Alternativt kan man spasere fra havnen på sjøsiden. Denne turen er bratt og passer best for trente personer uten barn. Hus godt fottøy og mye vann, da det kan bli svært varmt på dagtid.
Åpningstider tirsdag til søndag – 08.00 til 17.00.

Stina Wines – inspirert av stein

Kjelleren til Dalmatia første vingård ble bygget i 1903 av det østerikske/ungarske rike i Bol på Brač. Med behov for lett tilgang til sjøen var det bare en passende beliggenhet på den tiden. Vindyrking og vinsmaking var viktig for øyboerne i mange år. På slutten av det 19. århundre bodde ca 12500 personer på øyen, og alt tilgjengelig land var dyrket for vinproduksjon. Dette endret seg da druepesten Phylloxera kom til øyen i 1874. Svært mange av øyboerne forlot da Brač og satte kursen mot Sør-Amerika.
Vinkjelleren hos Stina Wines er fullstendig renovert og inneholder førsteklasses fasiliteter for vinproduksjon. Tanken var å ta vare på det beste fra tradisjonsrike tider og koble det med moderne utstyr og teknologi for vinproduksjon. Den gamle kjelleren ble først tømt, slik at bare de originale veggene stod igjen. I tråd med lokal byggeskikk ble nytt utstyr bygget, tilpasset og montert i møysommelige prosesser, frem til hele anlegget på ny stod ferdig.
Stina Wines´ merkevare er tydelig inspirert av den hvite steinen fra Brac, velkjent over hele verden, og en av de fremste kulturarvene fra øya. Denne steintypen pryder blant annet fasaden på Det Hvite Hus i Washington.

Stina Winery

Stina Winery

Vingården
Stina Winery har druer av både hvit (Pošip) og rød (Plavac mali) type. En liten andel druer kommer fra andre, lokale gårder, og noen hvite druer kommer fra en av naboøyene i sør, Korčula. Stina Winerys egne vinmarker er delte, og de white druene vokser på Grabovica-markene, mens de røde Plavac mali vokser på Stipančići-feltet.
Grabovica ligger høyt, mellom 420 og 530 meter over havet. En av parsellene ligger faktisk så høyt som drøye 600 meter over havnivå! På disse feltene finner vi, i tillegg til Pošip, Chardonnay, Viognier og Žilavka.
Stina Winery har overtatt et stort landområde på den sørlige delen av øyen, ved Murvica, der Plavac mali-druene vokser. Dette området er verdt et besøk, og inneholder blant annet et gammelt kloster fra det 1500. århundre. I tillegg til Plavac mali, finnes også Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Alicante på dette feltet. Plavac mai, den dalmatiske druekongen, er svært hardfør og kan tåle svært høye temperaturer og lite tilførsel av vann.
Vingården er i ferd med å rehabilitere feltet og bygningene med sikte på å tilby vinturisme for tilreisende inne på selve området. Fra gammelt av var området kun tilgjengelig til fots, men som en del av prosessen er det nå bygget vei frem.

Supetar

Supetar ligger på den nordlige siden av Brac, og har vært øyens hovedstad siden 1827. Under Supetar ligger også nabolandsbyene Splitska, Škrip og Mirca.
Supetar er med sine 3326 innbyggere den største byen på Brac. Området er også det raskest voksende, og det bygges en rekke leiligheter og hus hvert år. Til Supetar kommer man med ferge fra Split (ca 45 min med Jadrolinija) eller via den lille flyplassen som ligger midt på øya, ca 30 km sørøst for Supetar.

Supetar-Kroatia

Dykking på Brac

Babića stine
Ca 15 minutter langs land vestover med båt fra Bol, rett før Murvica, ligger Drasina punta, et perfekt sted for dykking. Her kan man under vann se restene av en villa fra romertiden på 5-6 meters dyp. Området er opptil 22 meter dypt, og har en bratt vegg og en rekke små grotter og huler. Her kan man se et svært rikt utvalg av planter og fisk. I tillegg er blekksprut utbredt i dette området, samt mindre korallrev.
Golubinja spilja
Ca 15 minutter med båt fra Bol. Spesielt for dette stedet er det spesielle steinformasjonene som har laget mange naturlige tilholdssteder for fisk og annet sjøliv. Dybden er opptil 28 meter, og en liten hule med plass til to dykkere samtidig.

Dykking på Brac

Dragon Cave

Denne kan du ikke gå glipp av! Bli med på en times fottur rundt i området, og få servert mange fantastiske historier. Husk godt fottøy og drikkevann.

Dragon Cave Brac

Dragon Cave Brac

 

Land Kroatia
SpråkKroatisk
ValutaKuna (HRK)
Areal (km2)23
BA A5 plass for opptil 5 personer

BA A5 plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Huset er helt nybygd! Plass for 4 voksne og 1 barn. Kun 100 m fra stranden! 10 min fra sentrum! Huse Mer Info
BLUESUN HOTELL BONACA***

BLUESUN HOTELL BONACA***

Bol på øya Brac
Bluesun hotell Bonaca *** er et nyrenovert (2014). All Inclusive- familiehotell hvor barn kan bo gra Mer Info
BLUESUN HOTELL BORAK*** I BOL PÅ ØYA BRAČ

BLUESUN HOTELL BORAK*** I BOL PÅ ØYA BRAČ

Bol på øya Brac
Bluesun  hotell  Borak*** ligger i en rolig del av Bol, omgitt av frodig furuskog og et krystallklar Mer Info
BLUESUN HOTELL ELAPHUSA**** I BOL PÅ ØYA BRAČ

BLUESUN HOTELL ELAPHUSA**** I BOL PÅ ØYA BRAČ

Bol på øya Brac
Bluesun hotell Elaphusa **** er et konsernledende hotell med flere ulike muligheter som blant annet Mer Info
Bodac 2 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bodac 2 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Nydelig nybygget villa, 300 meter fra sjøen, i rolig del av byen. Flott utstyrt 40 m2, 1-roms leilig Mer Info
Bodac 3 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bodac 3 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Nydelig nybygget villa, 300 meter fra sjøen, i rolig del av byen. Flott utstyrt 40 m2, 1-roms leilig Mer Info
Bodac 4 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bodac 4 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Nydelig nybygget villa, 300 meter fra sjøen, i rolig del av byen. Flott utstyrt 40 m2, 1-roms leilig Mer Info
Bodac 5 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bodac 5 – leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Nydelig nybygget villa, 300 meter fra sjøen, i rolig del av byen. Flott utstyrt 40 m2, 1-roms leilig Mer Info
Feriehus BLUE SKY - plass for opptil 6 personer

Feriehus BLUE SKY - plass for opptil 6 personer

Bol på øya Brac
Fantastisk hus med svømmebasseng og unik beliggenhet. 1 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med enkle Mer Info
Feriehus Citrus - plass for opptil 5 personer

Feriehus Citrus - plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Feriehus nær sjøen med stor hage og nydelig beliggenhet. 1 soverom med dobbeltseng. 1 soverom med do Mer Info
Kr- Alm 4 – leilighet A5-plass for opptil 5 personer

Kr- Alm 4 – leilighet A5-plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Nydelig steinhus, 300 meter fra sjøen, med bra beliggenhet og egen blomsterhage. Romslig leilighet p Mer Info
Kr- Bel 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Kr- Bel 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Gammelt og ærverdig hus i ekte Dalmatisk stil, med den velkjente steinfasaden. Flotte leiligheter me Mer Info
KR- Bel 2 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR- Bel 2 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Gammelt og ærverdig hus i ekte Dalmatisk stil, med den velkjente steinfasaden. Flotte leiligheter me Mer Info
KR- Bel 3 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR- Bel 3 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Gammelt og ærverdig hus i ekte Dalmatisk stil, med den velkjente steinfasaden. Flotte leiligheter me Mer Info
KR- Bel 4 - leilighet A4 - plass for opptil 4 personer

KR- Bel 4 - leilighet A4 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Gammelt og ærverdig hus i ekte Dalmatisk stil, med den velkjente steinfasaden. Flotte leiligheter me Mer Info
KR- Cvi 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR- Cvi 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Villa med spesiell beliggenhet, i sentrum av Bol. Leilighet i første etasje, på 55 m2, med plass til Mer Info
Kr-Alm leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Kr-Alm leilighet A3-plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Nydelig steinhus, 300 meter fra sjøen, med bra beliggenhet og egen blomsterhage. Romslig leilighet p Mer Info
KR-Fan 1 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

KR-Fan 1 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
  Nydelig villa, flott beliggenhet, egen hage. Moderne studioleilighet i første etasje, 20 m2 Mer Info
KR-Fan 2 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR-Fan 2 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet, egen hage. Moderne leilighet i første etasje, 45 m2, to rom; 1 rom Mer Info
Kr-Fan 3 - leilighet A3 -plass for opptil 3 personer

Kr-Fan 3 - leilighet A3 -plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet, egen hage. Moderne leilighet i første etasje, 35 m2, to rom, 1 rom Mer Info
KR-Jur 1 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

KR-Jur 1 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa i sentrum. Romslig leilighet, 30 m2, med stor terrasse og hageutsikt, første etasje. S Mer Info
KR-Jur 2 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

KR-Jur 2 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet, egen hage. Sjøutsikt. Moderne leilighet i første etasje, 30 m2, 1 Mer Info
KR-Kar 1 - leilighet A5 -plass for opptil 5 personer

KR-Kar 1 - leilighet A5 -plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa i Bol. 2-roms leilighet på 60 m2 i første etasje, 2 soverom; 1 soverom med dobbeltseng Mer Info
KR-Lar 1 - leilighet A6 -plass for opptil 6 personer

KR-Lar 1 - leilighet A6 -plass for opptil 6 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet og stor hage. 3-roms romslig leilighet, 65 m2, i første etasje med Mer Info
KR-Lar 2 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

KR-Lar 2 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet og stor hage. 1-roms leilighet, 25 m2, i første etasje med sjøutsik Mer Info
KR-Lar 3  - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR-Lar 3 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet og stor hage. 2-roms romslig leilighet, 80 m2, i andre etasje med s Mer Info
KR-Lju 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR-Lju 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Nydelig villa, flott beliggenhet og stor hage. 2-roms romslig leilighet, 70 m2, i første etasje med Mer Info
KR-Riv 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

KR-Riv 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Nylig renovert villa ved sjøen, særegen atmosfære. 2-roms, 80 m2 leilighet med terrasse. 2 soverom m Mer Info
Kr-Spl leilighet- plass for opptil 5 personer

Kr-Spl leilighet- plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Gammel steinvilla med unik beliggenhet i den gamle delen av byen. Fullt utstyrt leilighet i andre et Mer Info
Leilighet Kr-Al 1 - plass for opptil 5 personer

Leilighet Kr-Al 1 - plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Gammel steinvilla med nydelig beliggenhet ved sjøen. Parkering. 100m2 2-roms leilighet i andre etasj Mer Info
Villa Kr- Avd leilighet 1 - plass for opptil 2 personer

Villa Kr- Avd leilighet 1 - plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
-Flott nytt hus i den rolige vestlige delen av Bol. -Ny leilighet for 2 personer i første etasje med Mer Info
Villa Kr- Avd leilighet nr.2 - plass for opptil 2 personer

Villa Kr- Avd leilighet nr.2 - plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
-Flott nytt hus i den rolige vestlige delen av Bol. -Ny leilighet for 2 personer i første etasje med Mer Info
Villa Kr- Div - leilighet nr.1 - plass for opptil 4 prsoner

Villa Kr- Div - leilighet nr.1 - plass for opptil 4 prsoner

Bol på øya Brac
-Et særdeles vakkert hus i et rolig område i nærheten av strandsonen. -Nyrenovert og komfortabel lei Mer Info
Villa Kr- Div - leilighet nr.2 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr- Div - leilighet nr.2 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Særdeles vakkert hus i et rolig område i nærheten av strandsonen. -Nyrenovert og komfortabel leilig Mer Info
Villa Kr- Hil leilighet nr.1 - plass for opptil 2 personer

Villa Kr- Hil leilighet nr.1 - plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert nytt hus i en rolig del av byen. -Ny leilighet med utsikt over havet og byen. Plass for opp Mer Info
Villa Kr- Mar leilighet nr.1 - plass for opptil 3 personer

Villa Kr- Mar leilighet nr.1 - plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
-Flott hus i den rolige vestlige delen av Bol. -Fin leilighet med ett soverom og en flott terrasse . Mer Info
Villa Kr- Nen 4 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Villa Kr- Nen 4 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i andre etasje, med egen Mer Info
Villa Kr-Div - leilighet nr.3 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Div - leilighet nr.3 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Særdeles vakkert hus i et rolig område i nærheten av strandsonen. -Nyrenovert og komfortabel leilig Mer Info
Villa Kr-Go leilighet nr.1 - plass for opptil 6 personer

Villa Kr-Go leilighet nr.1 - plass for opptil 6 personer

Bol på øya Brac
-Plass for opptil 6 personer. -Romslig 3- roms leilighet med en stor og vakker terrasse med fantasti Mer Info
Villa Kr-Hil leilighet nr.2 - plass for opptil 2 personer

Villa Kr-Hil leilighet nr.2 - plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert nytt hus i et rolig område av byen. -Ny leilighet med flott utsikt over havet og byen. Plas Mer Info
Villa Kr-Hil leilighet nr.3 - plass for opptil 2 personer

Villa Kr-Hil leilighet nr.3 - plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert nytt hus i et rolig område. -Ny leilighet med utsikt over havet og byen. Plass opptil 2 per Mer Info
Villa Kr-Jag leilighet nr.1 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Jag leilighet nr.1 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Flott hus i et rolig område i den vestlige delen av Bol. -Nydelig leilighet med terrasse og en hage Mer Info
Villa Kr-Jag leilighet nr.2 - plass for opptil 3 personer

Villa Kr-Jag leilighet nr.2 - plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert nytt hus i den rolige vestlige delen av Bol. -Fullt utstyrt moderne leilighet i 2. etasje m Mer Info
Villa Kr-Jel leilighet nr.1 plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Jel leilighet nr.1 plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Hus i et rolig område i nærheten herlige strender. -Nydelig leilighet med balkong og en fantastisk Mer Info
Villa Kr-Jel leilighet nr.2 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Jel leilighet nr.2 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Hus i et rolig område i nærheten vakre strender. -Nydelig leilighet med balkong og en fantastisk ut Mer Info
Villa Kr-Kat leilighet nr.3 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Kat leilighet nr.3 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert hus i den rolige vestlige delen av Bol på øya Brac. -Flott utstyrt leilighet i 2. etasje me Mer Info
Villa Kr-Kat leilighet nr.4 - plass for opptil 2 personer

Villa Kr-Kat leilighet nr.4 - plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
-Plass for opptil 2 personer. -Flott hus i et rolig område vest i Bol. -Veldig fin og komfortabel le Mer Info
Villa Kr-Mar leilighet nr.2 - plass opptil 4 personer

Villa Kr-Mar leilighet nr.2 - plass opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert hus i den rolige vestlige delen av Bol på øya Brac . -Sprekt innredet leilighet med to sove Mer Info
Villa Kr-Nen 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Nen 1 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i andre etasje, med egen Mer Info
Villa Kr-Nen 2  leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Villa Kr-Nen 2 leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i første etasje, med ter Mer Info
Villa Kr-Nen 3 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Villa Kr-Nen 3 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i andre etasje, med egen Mer Info
Villa Kr-Nen 5 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Nen 5 - leilighet A4 -plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i andre etasje, med egen Mer Info
Villa Kr-Nen 6 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Villa Kr-Nen 6 - leilighet A2 -plass for opptil 2 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i første etasje, med ege Mer Info
Villa Kr-Nen 7 - leilighet A3 -plass for opptil 3 personer

Villa Kr-Nen 7 - leilighet A3 -plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i første etasje, med ege Mer Info
Villa Kr-Nen 8 - leilighet A5 -plass for opptil 5 personer

Villa Kr-Nen 8 - leilighet A5 -plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
Et av de flotteste villaene i området, nær stranden. Topp utstyrt leilighet i første etasje, med ege Mer Info
Villa Kr-Nik leilighet nr.2 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Nik leilighet nr.2 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Leilighet for 4 personer i et hus med utmerket beliggenhet i Bol på øya Brac. -Terrasse og privat p Mer Info
Villa Kr-Nik leilighet nr.3 - plass for opptil 5 personer

Villa Kr-Nik leilighet nr.3 - plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
-Romslig leilighet i 3. etasje med balkong og fantastisk havutsikt. -Plass for opptil 5 personer.Mer Info
Villa Kr-Sem leilighet nr.3 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Sem leilighet nr.3 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Et av de vakreste husene i et rolig område i nærheten flotte strender. -Nydelig leilighet med bakgå Mer Info
Villa Kr-Sem leilighet nr.4 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Sem leilighet nr.4 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Et av de vakreste husene i et rolig område i nærheten flotte strender. -Nydelig leilighet i 1. etas Mer Info
Villa Kr-Sem leilighet nr.6- plass for opptil 3 personer.

Villa Kr-Sem leilighet nr.6- plass for opptil 3 personer.

Bol på øya Brac
-Et av de vakreste husene i et rolig område i nærheten av herlige strender i Bol på øya Brac. -Nydel Mer Info
Villa Kr-Sem leilighet nr.7 - plass for opptil 4 personer

Villa Kr-Sem leilighet nr.7 - plass for opptil 4 personer

Bol på øya Brac
-Et av de vakreste husene i et rolig område i nærheten av flotte strender. -Romslig leilighet i 1. e Mer Info
Villa Kr-St. Ant leilighet nr.1 - plass for opptil 5 personer

Villa Kr-St. Ant leilighet nr.1 - plass for opptil 5 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert hus med en eksepsjonell beliggenhet nær sjøen og med utsikt over havnen  i det gamle sentru Mer Info
Villa Kr-Zor - leilighet nr.1 - plass for opptil 3 personer

Villa Kr-Zor - leilighet nr.1 - plass for opptil 3 personer

Bol på øya Brac
-Vakkert hus i et rolig område i nærheten av vakre strender. -Lys, sjarmerende og fullt utstyrt leil Mer Info
Firmatur til Kroatia

Firmatur til Kroatia

Ugljan, Biograd, Zadar, Bol på øya Brac, Supetar på øya Brac
Å reise på tur sammen er en viktig sosial aktivitet for et firma, enten det er for kurs eller teambu Mer Info