Tilgjengelighet

Vennligst ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengeligheten og pris på denne leiligheten eller dette hotellet

Send forespørsel

Generelt

Dra på en herlig vingårdsferie i Kroatia, på denne rustikke med samtidig morderne vingården vil du oppleve lokalprodusert vin og olivenolje. Opplev det ekte Kroatia med hjemmelaget mat, vin smaking og historie.

Litt utenfor Zadar befinner denne skjulte historiske perlen seg. Med egen vingård og olivenproduksjon kan du bli med på en smaksrik reise med venner, familie eller bedriften din.

Vingården befinner seg i Nord-Dalmatia, og er det første spredte hotellet i Kroatia. Denne formen for turisme er basert på tradisjonell landlig eiendom og representerer et utmerket eksempel på et innovativt turisme produkt utviklet av en blanding av tradisjon og moderne tenkning. Dette spredte hotellet har en viktige rolle som en destinasjon som fremmer landbruk og agroturisme basert på bevart arv og naturlige og kulturelle verdier.

Det spredte hotellet tilbyr gjestene overnatting og frokost, samt andre tjenester i henhold til gjestenes ønsker som: spesielle mat forespørsler, muligheten til å forberede dine egne måltider og sammenkomster, organisering av mindre møter, familiesammenkomster og andre feiringer, osv.

Overnattingstjenester tilbys i luftkondisjonerte suiter med sentralvarme, egnet for overnatting året rundt. Ved siden av adkomstveien er det en parkeringsplass med reserverte steder for gjester som bor i suitene. Den totale kapasiteten for nå er 4 boligenheter – suiter, som kan romme opptil 20 gjester.

 

Stedet tilbyr overnatting opptil 20 personer,

fordelt over 4 suiter.

Restaurant: Ja

Stedet tilbyr vin og oliven smaking: Ja

Lokal hjemmelaget mat: Ja

Bar: Ja

Internett: Ja

Svømmebasseng: Ja

Parkering: Ja

Andre fasiliteter: Hage, møterom, konferanserom, biljardbord, pinpong, kapasitet opptil 50 personer

Fasiliteter

  • Air Conditioner
  • Basseng
  • Terrasse
  • WiFi

Biograd

Biograd    BIOGRAD NA MORU   VELKOMMEN til sentrum av Adriaterhavet, i denne kroatiske byen kan du hygge deg i vakre omgivelser og et perfekt klima.   Biograd er et populært reisemål som ligger i sentrum (hjertet) av Adriaterhavet i regionen Zadar. Biograd er omgitt av nasjonal- og naturparker, og har en lang og rik tradisjon for turisme. Stedets kulturelle muligheter, sportsfasiliteter

Les mer