Tilgjengelighet

Vennligst ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengeligheten og pris på denne leiligheten eller dette hotellet

Send forespørsel

Generelt

Denne vakre Villaen er et autentisk dalmatisk hus bygget i 1860. Huset har nylig blitt restaurert i sin opprinnelige rustikke stil, og tilbyr gjestene en unik opplevelse.

Villaen ligger i Slivnica, et rolig område som lar deg flykte fra hverdagens folkemengder og plikter og nyte stillheten i det vakre landskapet. Bare noen få kilometer fra villaen finner du vakre strender.

Denne villaen består av tre soverom innredet med dobbeltsenger. Villa er ideell for seks gjester (+ 2 ekstra gjester). Villaen har to bad og 3 soverom som er innredet i en rustikk stil. Badene er komfortable, luftige og lyse. Villa har også et fullt utstyrt kjøkken som åpner til spisestue og stue. Spisestuen kan romme opptil 8 gjester.
I tillegg kan gjestene nyte bordtennis.
Villaen er på 150m2 med 2000m2 tomt. Utendørsområdet er utstyrt med et stort basseng (32m2) og en grill hvor du kan tilberede flotte måltider med familie og venner. Hvis du er ute etter en villa som ligger i et rolig område, men likevel nær strendene, er Villa Jerolim det ideelle valget for deg!

Fasiliteter

  • 2 bad
  • 3 soverom
  • Air Conditioner
  • Basseng
  • Plass for 8 personer

Zadar

Zadar  Byen Zadar ligger i den sentrale delen av det kroatiske Adriaterhavet mellom Split og Rijeka. Her kan du kombinere en by- og badeferie i sjarmerende omgivelser. Byen består av gammel og en ny del, hvor den gamle delen er bilfri og ligger ute på en halvøy som er forbundet til den nye delen med

Les mer