Tilgjengelighet

Vennligst ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengeligheten og pris på denne leiligheten eller dette hotellet

Send forespørsel

Generelt

Denne vakre Villaen  ligger sentralt lokalisert i Zadar, kjent for sin historiske og kulturelle arv, et rikt turisttilbud og unik solnedgang. Villaen ligger i en turistvennlig del av byen og har rom med klimaanlegg, privat basseng, utsikt over bassenget og balkong. Kun 550 meter fra Diklo-stranden, og tilbyr en flott hage hvor man kan grille og sitte sammen. Perfekt for familier med barn, mange fritidsaktiviteter og sportsaktiviteter på lang og på vann.

Villaen er kjent fra Mesterenes Mester som ble sendt på NRK i 2020.

Denne villaen tilbyr gratis Wi-Fi, satellitt-TV, vaskemaskin og kjøkken med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Gjester på villaen har tilgang til å bruke en uteområdet. Villaen har 5 soverom med 5 bad. Diklovac-stranden ligger mindre enn 1 km fra Villa Feel, mens Saint Peter North-stranden ligger en 15-minutters spasertur unna. Den nærmeste flyplassen er Zadar flyplass, 16 km fra overnattingsstedet. Alternativt kan man reise til Split og ta transfer videre, ca 1 time og 15 minutter.

Villa kvm: 453 m2

Antall personer max: 10
Soverom: 5
Bad: 5
Separate toalett: 4
Avstand til sjø: 1 km
Årstall: 2017
Kjæledyr: tillatt
 

 

Fasiliteter

  • Flyplass Split 80km
  • Parkering
  • Plass for 10 personer
  • Sat tv
  • Terrasse
  • Vaskemaskin
  • WiFi

Zadar

Zadar  Byen Zadar ligger i den sentrale delen av det kroatiske Adriaterhavet mellom Split og Rijeka. Her kan du kombinere en by- og badeferie i sjarmerende omgivelser. Byen består av gammel og en ny del, hvor den gamle delen er bilfri og ligger ute på en halvøy som er forbundet til den nye delen med

Les mer