Tilgjengelighet

Vennligst ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengeligheten og pris på denne leiligheten eller dette hotellet

Send forespørsel

Generelt

Denne villaen befinner seg 15 km unna byen Zadar. Byen som er omtalt i Lonely Planet høsten 2018 og beskrives som “Den kule byen”, og en av top 10 destinasjon man må besøke i 2019.

Gjestene som overnatter her har mulighet til å oppleve en rekke aktiviteter i nærheten som: Kano safari, sykkeltur, dagstur til Split, Zadar, Nin, båtutflukter og en rekke Nasjonalparker.

Leilighetene er moderne innredet med sjøutsikt. Oppvarmet basseng med utsikt utover havet, her kan man nyte solnedgangen utover kvelden.

Leilighet med sjøutsikt  (2 +2 personer) Fullt utstyrt kjøkken, stue med sovesofa for 2 personer, soverom med dobbeltseng, terrasse 15 kvm, Sjøutsikt, oppvaskmaskin, vannkoker, kaffemaskin, mikrobølgeovn, el platetopp, kjøleskap.

 

Studio leilighet (2 + 1 person) Stue/kjøkken løsning med dobbeltseng, en ekstra seng for 1 person, liten terrasse, el platetopp, mikrobølgeovn, kaffemaskin, kjøleskap.

Alle leilighetene er utstyrt med tv, Wifi, parkeringsplass.

Basseng utendørs på eiendommen med utsikt over strand, øyer og solnedgang, sjenert strand med god plass.

I nærheten finner du restaurant, pizzeria, dagligvarebutikk, fersk frukt og grønsaker og bakeri.

 

Fasiliteter

  • 1 bad
  • Basseng
  • Plass for 3 personer
  • Strand 200m
  • Terrasse
  • WiFi

Zadar

Zadar  Byen Zadar ligger i den sentrale delen av det kroatiske Adriaterhavet mellom Split og Rijeka. Her kan du kombinere en by- og badeferie i sjarmerende omgivelser. Byen består av gammel og en ny del, hvor den gamle delen er bilfri og ligger ute på en halvøy som er forbundet til den nye delen med

Les mer