Tilgjengelighet

Vennligst ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengeligheten og pris på denne leiligheten eller dette hotellet

Send forespørsel

Generelt

Denne eiendommen består av totalt 5 soverom, 1 soverom har eget bad. 4 soverom deler 2 bad. Utendørs finnes et separat toalett.

Fullt utstyrt kjøkken, spisestue, stue/oppholdsrom. Hage med basseng, solstoler, parasoller.

Eiendommen tilbyr også frokost, middag og utflukter for de som ønsker å oppleve det ekte Kroatia.

 

Agroturisme

 

Agroturisme er en ny form for turisttilbud og er mer og mer til stede i Kroatia. Denne formen for turisme gir deg mulighet til å oppleve det ekte Kroatia, med lokal mat, bli kjent med de lokale og nyte oppholdet ditt på en annerledes måte.

Denne stein villaen ligger i Zadar region, i naturlige oaser fylt med fred og ro, bare noen få minutter fra travle turistsentre, er et ideelt sted for en uforglemmelig gourmetopplevelse.
Med variert gastronomi er denne plassen full av rik historie, tradisjonelle verdier, arkitektonisk og kulturell arv. Ovennevnte kvaliteter er de viktigste årsakene til valg av en slik avslappende ferie i naturen på øya. Vertene vil definitivt ta vare på alle dine sanser.

 

Hver detalj er nøye valgt, slik at den representerer huset på best mulig måte. Et basseng gir gjestene mulighet til å nyte og slappe av på egen hånd. Vi gir våre gjester mulighet til å ha halvpensjon, her lages det mat på tradisjonelt vis.

Det organiseres også hele pakker som inkluderer sightseeing av naturlige skjønnheter (NP Krka, Kornati, Paklenica …) og historiske byer (Zadar, Nin, Sibenik) eller aktiv ferie som sykling, klatring, kajakk. Her lager de en hel opplevelse for gjestene slik at de kan slappe av og nyte oppholdet. Du trenger bare å fortelle oss dine ønsker, og vi gjør resten.

 

Fasiliteter

  • 3 bad
  • Basseng
  • Plass for 10 personer
  • Sat tv
  • Terrasse
  • WiFi

Zadar

Zadar  Byen Zadar ligger i den sentrale delen av det kroatiske Adriaterhavet mellom Split og Rijeka. Her kan du kombinere en by- og badeferie i sjarmerende omgivelser. Byen består av gammel og en ny del, hvor den gamle delen er bilfri og ligger ute på en halvøy som er forbundet til den nye delen med

Les mer