Aktiv ferie i Kroatia

Aktiv ferie

For de fleste er Kroatia et ferieland med varme, sol, strender og rolige dager.

Men de som ønsker en mer actionpreget Kroatia ferie finner også en rekke tilbud!

Flere og flere søker unike type reiser samtidig som de får oppleve de samme destinasjonene, konseptet aktive reiser har virkelig tatt fart.

Aktive ferier kan inneholde forskjellige aktiviteter som, sykling, klatring, dykking, fotturer, kajakk og hesteridning. Turene er laget slik at alle kan bli med.

Under finner du noen av de mange aktive reisene Kroatiaturer arrangerer.

 

Yoga/Kajakk

Yoga en treningsform som har eksistert lenge og begynner å bli mer og mer populært.

Bli med å utøve yoga på stranden i Kroatia til soloppgangen i morgentimene, avslutt dagen med en padletur inn i solnedgangen. Yoga og kajakk er lagt opp slik at alle kan være med, om du aldri har prøvd verken det ene eller det andre eller om du er erfaren. Guiden og instruktøren vil tilpasse nivået til deg.

 

Kajakk

Kajakk er den desidert mest populære formen for aktiv ferie i Kroatia.

Bli med på en ukestur med padling i mellom øyene i Kroatia. Opplev grotter og skjulte bukter du kun kommer til med kajakk. Grill fisk og ta en forfriskende drink på plassen dere padler til for dagen. Spis god mat, møt nye venner og utforsk nye plasser.

 

Sykling

Sykkelturene dukker det stadig opp flere av. Kroatia har et stort utvalg i sykkelruter, gjennom vingårder, oliven åkre, øyhopping med sykkel eller en ukes båttur med sykkel.

Her kan du velge kombinasjonen som passer best for deg. Sykkelturene er også en av de aktive reisene som kan passe for alle. Her er aktivitetsnivået moderat og tilpasses din gruppe.

Om du vil reise alene, med firma eller venner og familie så er dette en ferie du aldri vil glemme.

 

Kombinasjonsreise

Reis gjennom flere land med vår Kroatia og Montenegro tur, her kombineres kajakk med fotturer, rafting og hesteridning for de som vil ha litt mer aktivitet og utfordringer. Kroatia og Montenegro passer perfekt til en slik tur med sine frodig daler, elver, krystallklart blått hav og perfekt klima.